PhotoGenie

Support

Skriv til [email protected]. Tag versionsnummeret fra skærmen Indstillinger i appen med, så kan vi se ordentligt på det.

Jeg har slettet billeder, og min lagerplads har ikke ændret sig

iOS gemmer slettede billeder i Slettet for nylig i 30 dage og frigør først pladsen, når det album bliver tømt. Åbn Fotos, tryk på Samlinger og derefter Slettet for nylig under Andet. Tryk på Vis album, og lås det op, tryk på Vælg, og markér billederne, tryk på knappen Mere og derefter Slet. Appens resultatskærm har en knap, der fører dig derhen. Guiden om lagerplads har alle trinene.

Tallet i appen er mindre, end jeg havde regnet med

Hvis dit bibliotek er optimeret til iCloud, ligger originalerne i fuld størrelse i iCloud, og telefonen gemmer mindre kopier. En sletning giver kun den lokale størrelse tilbage. Appen viser, hvad telefonen giver tilbage, og ikke originalernes størrelse.

Appen siger, at den kun viser de billeder, jeg har valgt

Du har givet adgang til et udvalg i stedet for hele biblioteket. Tryk på Vælg flere på skærmen Sortér for at udvide udvalget, eller åbn Indstillinger, Apps, PhotoGenie, Fotos, og vælg Fuld adgang.

Jeg smed et billede ud ved en fejl

Intet bliver slettet, før du bekræfter på fanen Plads. Stryg ned på et billede, du har smidt ud, for at få det tilbage, eller tryk på det, og vælg Behold det. Hvis du allerede har bekræftet, ligger billedet i Slettet for nylig i Fotos i 30 dage og kan hentes tilbage derfra.

Hvad er mapper?

Mapper er album i dit Fotos-bibliotek. Når du slipper et billede på en mappe, flytter det ind i det album. Et billede ligger i én mappe ad gangen, så hvis du lægger det et andet sted, flytter det. Tryk på en mappe for at bladre igennem indholdet.

Nogle billeder vil ikke slettes

iOS forhindrer apps i at slette billeder, der er synkroniseret fra en computer eller tilføjet fra et delt album. Resultatskærmen viser, hvor mange der blev liggende, og hvorfor. De kan fjernes inde i Fotos.

En video ville ikke afspilles

Videoer, der ligger i iCloud, skal først hentes. Giv det et øjeblik, og tryk på afspil igen.

Hvor bliver mine data gemt?

Dine billeder bliver på telefonen. Der er ingen konto. Det, appen sender os, er en kort oversigt over, hvordan den bliver brugt, uden billeder, filnavne eller kontaktoplysninger. I privatlivspolitikken kan du læse detaljerne.